The Starry Messenger

date

14. november 2020

time

17:00

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

120,-

/ 60,-

kr.

GÆSTESPIL

En vigtig budbringer
Stærkt humoristisk gæstespil på Odin Teatret

Skuespilleren Donald Kitt fra Canada opfører sin forestilling The Starry Messenger på Odin Teatret. Forestillingen er instrueret af Odin Teatrets Tage Larsen.

The Starry Messenger hedder på dansk "Stjernebudbringeren", en oversættelse af den italienske astronom Galileo Galileis berømte og skelsættende bog "Sidereus Nuncius". Bogen udkom for lidt over 400 år siden i 1610 i Venedig og åbnede som bekendt for opgøret med det herskende aristoteliske verdensbillede. Det med, at det var jorden, der var universets centrum med solen og planeterne i cirkelbaner omkring sig. Noget af en omvæltning, der derved blev sat i gang.

Men tro ikke, at The Starry Messenger derfor er en slags kompliceret forelæsning i fysik. Langt fra. I Donald Kitts udgave er betydningen af Galileis opdagelse af, at jorden og dermed mennesket ikke er universets centrum, omdannet fra denne - uafviselige - kendsgerning til en livlig, humoristisk og tankevækkende teaterforestilling. I Kitts forestilling konfronteres vi med det moderne menneske, som fra at være universets herre pludseligt er blevet som en lille flue helt alene i det uendelige rum.

En NTL KO-PRODUKTION

Skuespiller: Donald Kitt

Instrueret af: Tage Larsen
Foto: Maciej Zakrzewski
Sprog: Engelsk
Varighed: 50 min.

BILLETTER 120 kr 

60 kr. - Studerende; pensionister samt grupper 10+

Online billetter købes ovenfor.

OBS!
Venligst medbring egen ansigtsmaske, som du bedes have på under dit ophold på vores teater, for at at beskytte dig selv og andre omkring dig.

Vær opmærksom på, at vi ikke kan åbne dørene for publikummer, der kommer for sent.