The flowering struggle between actor and director

date

27. maj 2020

time

18:00

location

Online Worldwide

see map

Ticket

free

10 møder om et kampråb

10 digitale, offentlige foredrag om det tredje teater

Titlen er Odin Teatrets Eugenio Barbas betegnelse for det teater, som hverken hører under mainstream- eller avantgardeetiketten. Med andre ord den type teater, Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret selv er et eksempel på sammen med hundredvis af andre teatre og teatergrupper spredt over hele verden.

I hvert foredrag behandles Det tredje teater ud fra et forskelligt perspektiv som f.eks.: Forandringer og kontinuitet i en teatergruppe, netværk som en gruppeteatertradition, teater som en nødlidende kunst, det umiddelbart forestående teater, teater som byttehandel, osv.

De 10 digitale møder finder sted den 6., 7., 11., 13., 14., 18., 20., 21., 25. og 27. maj 2020, alle kl. 18.00 (lokal, dansk tid) og varer i alt en time, inklusive spørgsmål og svar.

Foredragene holdes af Eugenio Barba og Julia Varley fra Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret, hver med tre foredrag og et fælles, professor ved Roms Universitet, Franco Ruffini, med to og professor ved samme, Nicola Savarese, med et. De modereres af Claudio La Camera, teaterdirektør, Teatro Proskenion, Italien, i samarbejde med Irene di Lelio, teaterdirektør, Linee Libere, Italien, som også er arrangør af den næste ISTA-session (International School of Theatre Anthropology), som er blevet flyttet fra august 2020 frem til august 2021.

Alle foredrag foregår på italiensk med en simultanoversættelse til engelsk og spansk. De transskriberes samtidigt på italiensk, engelsk og spansk og udgives i pdf-format.

Cyklussen af møder er organiseret af Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatrets egne fora, Eurasian Theatre University og ISTA – International School of Theatre Anthropology og de italienske teatre Teatro Proskenion, Reggio Calabria, og Linee Libere, Rom.

Deltagelse i møderne er gratis, men deltagerne opfordres til at give et frivilligt bidrag til Læger uden grænser. Deltagerregistrering foregår gennem videokommunikationssitet ZOOM.

Alle yderligere oplysninger om det fulde program, adgangskode til ZOOM til hvert foredrag, online-adresse til Læger uden grænser samt online-adressen for, hvor man kan bestille de transskriberede foredrag i pdf-format og prisen på dem, fås på www.odinteatret.dk.