Itsi Bitsi

date

29. oktober 2021

time

16:30

location

GUX Nuuk
C. E. Jansensensvej 11
3900 Nuuk, Greenland

see map

Ticket

https://nuuknordisk.gl/en/tickets-2021

Tilegnet Eik Skaløe

Iben Nagel Rasmussen fortæller om årene før hun ankom til Odin Teatret, år med hitchhiking verden rundt, musik og poesi, med radikal politik og narkotika. Det er hendes historie og historien om Eik Skaløe (den første beat poet, der sang på dansk og som begik selvmord i Indien i 1968) og om deres generation.

Nogle stykker fra skuespillerens tidligere forestillinger er vævet ind, ikke som citater og eksempler, men som afslørende metafoer: den stumme Kattrin fra Brecht's aske, den vandrende shaman fra "Come! And the Day Will be Ours, Filuren fra Talabot.

 

FORESTILLING

Medvirkende: Iben Nagel Rasmussen, Jan Ferslev og Kai Bredholt

Tekst: Iben Nagel Rasmussen
Tekstmontage: Eugenio Barba
Musikalsk arrangement: Jan Ferslev og Kai Bredholt

Sprog: Dansk
Varighed: 60 min. (uden pause)

Vær opmærksom på, at vi ikke kan åbne dørene for publikummer, der kommer for sent.

Læs mere om forestillingen