Glimtet fra en sort flod

date

09. maj 2021

time

17:00

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

0,-

kr.

Fascineret af hendes afdøde bedstefars liv, går en pige på opdagelse i hendes barndomshjem og finder en bunke breve som han havde konfiskeret da han var i hæren. Breve som soldater og fanger skrev til deres familier, venner og elskede... og som aldrig nåede deres destination. Hun finder også sin bedstemors notesbog, hvori hun har nedskrevet nogle kvinders livshistorier; kvinder som forklædte sig og levede deres liv som mænd, for at kunne gøre alt det, de ikke måtte som kvinder. Ved at følge sporene af blæk og gammelt papir, tager pigen på en rejse igennem generationer, hvor hun gennemgår rædslerne under diktaturet i Chile, men hun finder også håb i de kvinder, som havde modet til at udfordre sine skæbner og sin tid.

Med Gabriela Arancibia

Instrueret af Carolina Pizarro

En produktion af: Nordisk Teaterlaboratorium og Ikarus Stage Arts

Ved ankomst bedes du fremvise Coronapas. Med coronapasset skal du dokumentere ét af disse krav:

  • Du er færdigvaccineret
  • Du har haft corona inden for de seneste 14-180 dage
  • Du er testet negativ inden for de seneste 72 timer

Desuden bedes du venligst medbringe egen ansigtsmaske, som du bedes have på under dit ophold på vores teater, for at at beskytte dig selv og andre omkring dig.