Flores para Torgeir

date

22. februar 2022

time

17:00

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

120,-

/ 60,-

kr.

Blomster til Torgeir

Kan sorg blive det lys, der oplyser livets vej?

For ti år siden mistede jeg min partner gennem mange år, min arbejdspartner og livspartner.

Tabet af en kær person har to dimensioner: sorg og taknemmelighed.

Den glæde, der har fyldt mit liv gennem så mange år i hans selskab, skinner gennem sorgen og gør den gennemsigtigt. Der er ingen kur mod sorg. Man må lære at leve med den, som med en kronisk sygdom. Jeg er ikke den samme, som jeg var før Torgeirs død, og bliver det aldrig igen. Men jeg er stadig i stand til at synge og smile og føle tilstedeværelsen af ​​hans fravær, der følger mine skridt videre ned ad livets vej.

 

Torgeir blev introduceret for teater, da han var otte år gammel. Han var kun elleve år gammel, da han begyndte at tjene penge med at optræde på en traditionel scene.

Som 17-årig deltog han i en populær film. Det var også på den tid Torgeir mødte Eugenio Barba og blev stiftende medlem af Odin Teatret. Han var nitten år gammel, da han flyttede fra Norge til Danmark med Eugenio Barba og resten af ​​Odin Teatret. Her boede og arbejdede han, frem til den dag han døde, søndag d. 27. juni 2010. Han blev 63 år gammel.

Indtil en måned før hans død deltog Torgeir i prøverne på ​​forestillingen "Det kroniske liv". Hans sceniske nærvær var unikt. Og jeg har savnet det, siden hans død.

Det siges, at du dør to gange, og det er ved den anden gang, at du glemmes. Jeg ønsker ikke, at Torgeir bliver glemt. Derfor har jeg skabt denne hyldest til ham.

Blomster til en stor skuespiller. 
Blomster til et enestående menneske.
Blomster til Torgeir.

BILLETTER 120 kr

60 kr. for studerende; pensionister samt grupper 10+

OBS!
Vær opmærksom på, at vi ikke kan åbne dørene for publikummer, der kommer for sent.

Sprog: Spansk
Varighed: 45 min. (uden pause)

FORESTILLING

Af og med Roberta Carreri

Scenografi, Video og Lys Design: Stefano di Buduo

En Roberta Carreri & Nordisk Teaterlaboratorium ko-produktion (2020)

Læs mere om Roberta Carreri 

Læs mere om Torgeir Wethal

Læs mere