Stadsmusikanterne fra Bremen

date

14. april 2022

time

17:00

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

0,-

kr.

- En teaterforestilling baseret på eventyret af Brødrene Grimm


Om forestillingen:
En gruppe dyr, bestående af et æsel, to hunde, en kat, en hane og en rotte, er alle trætte af måden, deres herrer og fruer behandler dem på, bare fordi de er blevet gamle. De løber alle væk hjemmefra, og møder hinanden på vejen som landevejstrygere. I deres søgen efter en ny tilværelse, beslutter de sig for at tage på en rejse mod Bremen, for at blive musikere. Men deres færd bliver ikke let. Vil det lykkes? Følg dem i forestillingen og find ud af det.

Ikarus Stage Arts kombinerer musik og teater, med elementer fra “commedia dell’arte” og klovneri, til at fortælle historien om denne mærkværdige gruppe af dyremusikanter. De vil føre publikum med på en musikalsk engagerende rejse, der springer fra musikgenrer som jazz og rumba til egne originale musikstykker og traditionelle danske sange.

Publikum kan glæde sig til at opleve en medrivende, energisk og interaktiv forestilling, som er egnet til både børn og voksne.

Spillelængde: 1 time
Alder: For hele familien
Sprog: Dansk

Instruktør: Carolina Pizarro
​​Assisterende instruktør: Gabriela Arancibia
Komponister: Gonzalo Hernández og Rodrigo Contreras

Performere:
Pablo Lara
Sigrid Norheim Ørntoft
Simon Samuelsson
Matias Dreva
João de Silva
Hui Tsyr Yang