Invasion: A parade of unicorns

date

07. maj 2022

time

11.30

location

Teater Momentum
Ny Vestergade 18
5000 Odense, Denmark

see map

Ticket

Ikarus Stage Arts præsenterer Invasion; en festlig parade, som består af en flok glade energifyldte enhjørninger. Med musik, sang og dans, inspireret af afrikansk, Balkan og latinamerikansk musik, bevæger de sig gennem byerne og puster nyt liv i gaderne - besøger skoler og tilføjer noget ekstra til elevernes hverdag - dukker op i shopping centre og overrasker folk på deres indkøb etc.

Musikken bliver spillet under hele den planlagte rute, med tilhørende stops på forskellige stationer (pladser, gadehjørner mm...). Der bliver spillet på alt fra harmonika og trækbasun, til afrikansk djembe og kinesisk suona, og dansene er inspireret af de livsglade afrikanske og brasilianske bevægelser. Man kan forvente at møde en flok sjove festlige enhjørninger, som interagerer med publikum, og smelter både børne- og voksenhjerter på deres vej.