Vintage Amore

date

29. juli 2022

time

17:15

location

Gamle Fredrikstad
Kirkegaten 24
1632 Gamle Fredrikstad
Norway

see map

Ticket

SAFT SCENEKUNST

MÅNEFESTIVALEN

 

ApeCar er et lille trehjulet motorkøretøj med italiensk oprindelse, konverteret til et mobilt teater af Váli Theatre Lab og præsenterer forskellige teaterinterventioner og forestillinger fra ladet af den lille bil.

 

VINTAGE AMORE er en kort interaktiv forestilling på 30 minutter med sjove øjeblikke, sange og dans for alle aldre. Omdrejningspunktet er de to italienere som kommer med deres lille bil direkte fra 50'erne. De går rundt og søger efter det perfekte sted, hvor de kan sætte deres lille hus på hjul. Gennem VINTAGE AMORE vil de dele tilskuere øjeblikke i deres privatliv med tilskuerne og forsøge at få dem til at interagere med deres daglige rutine for et ”normalt” par.

Apecar Theatre Stage - Vintage Amore

Et projekt af
Váli Theatre Lab / Nordisk Teaterlaboratorium-Odin Teatret

Støttet af
Kulturministeriet- Slots og Kulturstyrelsen "100 dage med kultur og idræt"
Holstebro Kommune
TMP

Instrueret og udført af
Alice Occhiali
Valerio Peroni