Kentaurlandsbyen er tilbage

period

08. - 21. maj 2019

time

location

Holstebro Rådhushal
Kirkestræde 11
7500 Holstebro, Denmark

see map

Ticket

Théâtre du Centaure genindtager Holstebro

 

Igen i år bliver der Kentaurlandsby med det franske hesteteater foran Rådhuset i Holstebro med et varieret dags- og aftenprogram 08. maj - 21. maj 2019

Det franske hesteteater, eller rettere sagt kentaurteater, Théâtre du Centaure, er igen i år inviteret af Odin Teatret og Holstebro Kommune til at slå sig ned i ti dage på Rådhustorvet i Holstebro. Det bliver fra den 08. maj - 21. maj 2019 med i alt fire af deres imponerende heste, Sombre, Gaya, Akira og Tao.

Hver dag vil der være offentlige prøver i manegen på Kirkepladsen. Samtidigt finder der workshops sted på Odin Teatret med internationale grupper og på flere af byens skoler. Disse deltager dagligt i programmet.

Den 15. maj klokken 10.00 kan man nyde et arrangement på Holstebro Bibliotek med Théâtre du Centaure. Det har titlen: Læsehesten.

Den 16. - 20. maj kan man komme til en række aftenkoncerter i Holstebro Kirke, Når kentaurerne beder: sang og digt. Dette arrangement foregår i samarbejde med Holstebros Kirke og Menighedsråd. Desuden gennemføres den 21. maj klokken 18.45 en Animaglyphe, en parade med op mod 70 deltagende heste og ryttere. Paraden starter fra parkeringspladsen ved Gråkjer Arena.

Medvirkende: Théâtre du Centaure (F), Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret, Ikarus – internationale workshopdeltagere og Carolina Pizarro og Luis Alonso fra Odin Teatret, Holstebro Bibliotek, Holstebro Kirke og Menighedsråd, Voix Polyphoniques (F), Ulfborg Karate Klub, Holstebro Gymnastik forening, MGK, lokale ryttere og heste.

Støttet af Holstebro Kommune og Holstebro Kirke og med hjælp fra Kaj Bech A/S.