The Path of Actions

period

01. - 10. jul 2022

time

location

Odin Teatret
Særkærparken 144
7500 Holstebro
Denmark

see map

Ticket

4.000 kr

Residential teaterworkshop 

Ledet af Valerio Peroni og Alice Occhiali fra Váli Theater Lab

 

“The path of actions” er en 10 dages Workshop hvor du kan afprøve teaterteknikker, skabe din egen karakter i en utraditionel ramme og få indblik i Váli Theatre Labs træningsmetoder.

Workshoppen er inddelt i to sektioner:

  1. sektion er der fokus på træningsteknikker og skabelsen af scenisk materiale på teatret.
  2. sektion afprøves det sceniske materiale og der arbejdes site-specific.

Workshoppen henvender sig til alle der ønsker at blive udfordret inden for teaterfaget sceniske teknikker. Du kan både være udøvende skuespiller, musiker eller studerende med interesse for teatret. Workshoppen foregår på engelsk.

 

Workshoppen

I workshopforløbet arbejdes der med skuespillerens dramaturgi i forskellige faser fra træning til skabelsen af en karakter. Der sættes fokus på undersøgelsen af sceniske handlinger - den fysiske, vokale og den indre handling. Vi vil arbejde med improvisation og fysiske kompositioner der kan indgå i mindre og større handlingssekvenser. Der vil både arbejdes individuelt og i grupper.

I teaterarbejdet anvendes metoder af teaterteoretikere- og praktiker som Konstantin Stanislavskij, Vsevolod Meyerhold, Michael Chekhov, Jacques Lecoq, Jerzy Grotowski og Eugenio Barba.

Deltagergebyr: 

4000 kr. inklusiv undervisning og overnatning. (Mad er ikke inkluderet).

 

Ansøg om deltagelse: 

Du kan downloade ansøgningsskemaet HERE og sende den (som Word- eller PDF-fil) sammen med et foto til: vali@odinteatret.dk

 

Ansøgningsfrist: 

d. 10. juni 2022. Alle deltagere vil modtage en bekræftelse pr. mail d. 11. juni 2022.

Váli Theatre Lab; Valerio Peroni og Alice Occhiali arbejder begge som skuespillere, instruktører og undervisere inden for teaterfaget på Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret. 

De samarbejder med internationale teatergrupper og institutioner i Italien, Danmark, Tyskland, Frankrig, Polen. De har arbejdet med gadeforestillinger, stedspecifikke forestillinger, opsætninger af forestillinger og workshopforløb i ind og udland.