20. august 2020

Covid-19 guidelines

Hos Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret tager vi følgende forholdsregler for at passe ekstra godt på dig og vores medarbejdere i forbindelse med COVID19.


Derfor skal du være forberedt på, at dit besøg på teatret vil ske på en lidt anden måde, end du evt. er vant til.

Vi vil gøre alt for at give dig en god og tryg oplevelse. Udover ekstra rengøring, desinficering før hver forestilling og håndsprit, er alle forestillinger sat i salg med et reduceret antal pladser i salene


Vigtigst af alt er dog:
 

◆ Sprit hænder ofte

◆ Hold afstand

◆ Undgå høje udråb ved applaus

◆ Føler du dig syg skal du ikke gå i teatret. Billetter kan ombyttes.


Afstand mellem siddepladserne

Vi har unummererede pladser til alle forestillinger, så der er ekstra afstand mellem publikum. Du må gerne sidde ved siden af din ledsager eller ledsagere, men der vil være et sæde mellem jer og gæsterne ved siden af jer.


Billettering og betaling

Hvis du har købt en billet online, skal denne omveksles til en billet i billetten, og ellers kan man købe en billet på stedet. Vi tager ikke imod kontanter; men MobilePay og kortbetaling


Ingen garderobe

Vores garderobe er fjernet for at skabe mere plads ved toiletterne og undgå at folk stimler sammen, når de kommer og når de skal ud. Er vejret til det, så lad evt. overtøjet blive derhjemme eller i bilen. Hvis det ikke er muligt bedes du tage overtøjet, taske med ind i salen.


Salene åbner først på spilletidspunktet

Vi åbner først ind til salene, når forestillingen starter, så det er vigtigt at publikum ikke klumper sammen. Når salen åbner vil vi løbende lukke publikum ind, så de ikke står tæt på noget tidspunkt.

 

Hold social afstand i Caféområde

Vi holder løbende øje med antallet af gæster på samme område, så vi ikke står for tæt.


Mere rengøring

Vi har øget rengøringen i alle publikumsområder. Håndtag og alle overflader sprittes af dagligt for at sikre et ekstra højt hygiejneniveau.


Håndsprit

Vi har masser af håndsprit til publikum og medarbejdere.


Retningslinjer for personale

Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatrets personale er instrueret i en særlig procedure, der skal sikre deres og din tryghed. Du kan altid spørge en medarbejder, hvis der er noget du er i tvivl om, eller hvis du er er utryg ved noget.


Vi ses i teatret!