Children's Theatre Laboratory

Børn- og Unge Teater Laboratoriet

Har dit barn lyst til at være med til at fordybe sig i kreativitet, fantasi og skuespilkunst i samspil med jævnaldrende børn med samme interesse?

 

Børn- og Unge Teater Laboratoriet tilbyder faste undervisningsforløb på Odin Teatret for børn hver tirsdag og torsdag eftermiddag. Der afholdes også løbende workshops for både små og store børn. Børnene fordyber sig i forskellige fokusforløb, hvor de undersøger, leger, griner, udforsker og afprøver eksisterende så vel som helt nye teknikker, kunstgreb og udtryksformer. Eksempler kan være: Arbejde med scenisk fortolkning gennem indisk stokke-kampsport, cirkusakrobatik, stepdans, afrikanske trommer, mime, skyggespil eller noget helt andet! Der vil også indgå øvelser med improvisation og teatersport, og der er plads til inddrage børnenes egne ideer. Ved slutningen af hvert forløb holder vi små visninger. 

 

Teater handler ikke kun om ”at blive set på scenen”. Det handler især om samarbejde, om at give plads til hinanden, om at formidle følelser og fantasi gennem kreativitet og nærvær. Og så er det en enestående mulighed for børnene til at blive inspireret af dygtige internationale kunstnere inden for rammer, hvor ”intet er forkert”.

Børnene instrueres af skuespillerne og teaterpædagogerne Alice Occhiali, Valerio Peroni og Jon Lehmann, skuespillere i Váli Theater Lab - en teatergruppe, som er en del af Nordisk Teaterlaboratorium. I løbet af året inviteres også gæstelærere til at udforske forskellige måder at udtrykke og kunstformer på. Der afholdes også weekend-workshops med skuespillerne fra Váli Theatre Lab med fokus på specifikke temaer og tilgange. Derudover vil gæstelærere med en række kunstneriske baggrunde, traditioner og kulturer blive inviteret til at være vært for nogle af workshops'ne. 

 

PRAKTISK INFORMATION

Undervisningen forløber fra uge 35 til og med uge 51

 

Hver tirsdag :
Hold fra 9 til 11 år kl. 16.00-17:15
Hold fra 12 til 14 år kl. 17:45-19:15

Hver torsdag :
Hold fra 6 til 8 år kl. 16.00-17.00
Hold fra 15 til 17 år kl 17.30-19.00

 

Øvested: Nordisk Teaterlaboratorium-Odin Teatret
Særkærparken 144 – 7500 Holstebro

Info, pris og tilmelding: vali@odinteatret.dk
+45 51 34 80 64 / +45 24 34 57 30