Children's Theatre Laboratory

Børneteater-laboratoriet

Skal dit barn være med til at fordybe sig i kreativitet, fantasi og skuespilkunst i sammenspil med jævnaldrende børn med samme interesse?

BørneteaterLaboratoriet tilbyder faste undervisningsforløb på Odin Teatret for børn hver tirsdag eftermiddag og holder løbende workshops for både små og store børn. Børnene fordyber sig i forskellige fokusforløb, hvor de undersøger, leger, griner, udforsker og afprøver eksisterende så vel som helt nyopdagede teknikker, kunstgreb og udtryksformer. Eksempler kan være: Arbejde med scenisk fortolkning gennem indisk stokke-kampsport, cirkusakrobatik, stepdans, afrikanske trommer, mime, skyggespil eller noget helt andet! Der vil også indgå øvelser med improvisation og teatersport, og der er plads til inddrage børnenes egne ideer. Ved slutningen af hvert forløb holder vi små visninger. (Se program for 2019 nedenfor.)

Teater handler ikke kun om ”at blive set på scenen”. Det handler især om samarbejde, om at give plads til hinanden, om at formidle følelser og fantasi gennem kreativitet og nærvær. Og så er det en enestående mulighed for børnene til at blive inspireret af dygtige internationale kunstnere inden for rammer hvor ”intet er forkert”.

Børnene instrueres af skuespillerne og teaterpædagogerne Alice Occhiali, Valerio Peroni og Jon Lehmann, skuespillere i Váli Theater Lab - en teatergruppe, som er en del af Nordisk Teaterlaboratorium. I løbet af året inviteres også gæstelærere til at udforske forskellige måder at udtrykke og kunstformer på. Der afholdes også weekend-workshops med skuespillerne fra Váli Theatre Lab med fokus på specifikke temaer og tilgange. Derudover vil gæstelærere med en række kunstneriske baggrunde, traditioner og kulturer blive inviteret til at være vært for nogle af workshopperne. 

 

 

 

 

BørneteaterLaboratoriet er et samarbejdsprojekt mellem Dansk Talentakademi og Nordisk Teaterlaboratorium. Gennem platformen lab-lab.dk vil vi skabe nye muligheder for Holstebros børn og unge, så de kan gå på opdagelse i kulturudbud, hvor de er aktivt deltagende og medskabende.

Hold øje med lab-lab.dk og tilmeld dig vores nyhedsmail for at holde dig opdateret

Hold dig opdateret med vores nyhedsmail