Velkommen!

Velkommen til Hjemmesiden for Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret

Her finder du information om alt hvad der sker i Danmark, på Teatret i Holstebro og i resten af verden.

  • Aktiviteter i Danmark: gå til kalenderen og vælg "Denmark" i feltet "Location" øverst.

 

THE LABORATORY SPIRIT

Klik her for at se hele programmet

Den 30. januar går den 1. NTL-Festival "The Laboratory Spirit" i gang. Vi får besøg af mere end 40 internationale kunstnere, der i løbet af bare 4 dage, afholder workshops og præsenterer ikke mindre end 21 forestillinger.

 

Nedenfor finder du yderligere beskrivelser af hvordan hjemmesiden fungerer.

 

Odin Teatret er et egnsteater og især et turnérende teater, der rejser verden rundt med forestillinger og pædagogisk arbejde. Igennem de mange internationale turnéer har vi opbygget en meget stor kontaktflade i udlandet og derfor valgt engelsk som det primære sprog på hjemmesiden. Men man kan også finde beskrivelser af aktiviteter på dansk, spansk, italiensk og sommetider portugisisk .. Når beskrivelser findes på andre sprog, vil du se faneblade i højre side af skærmen (eller i bunden på din smartphone). Klik for at vælge præsentationen på det sprog du foretrækker. Da ikke alle præsentationer findes på alle sprog, har vi valgt denne løsning.

Nuværende og kommende aktiviteter kan ses i Kalenderen (Calendar), som du kan finde på to måder. Enten klikker du på teksten Calendar øverst til højre, eller under præsentationen af de 6 førstkommende aktiviteter featured på forsiden. Man kan naturligvis også klikke på én af de 6 aktiviteter vist på forsiden, for at læse mere om den enkelte aktivitet.

Banneret øverst på siden (her er det festivalen TRANSIT, der vises), promoverer kommende aktiviteter, vi gerne vil gøre ekstra opmærksom på.

The Odin Experience / Odin-oplevelsen
Findes ved at klikke på menu-ikonet øverst til højre eller ved at scrolle længere ned på forsiden. Her kan man klikke sig frem til beskrivelser af vores produktioner - forestillinger og arbejdsdemonstrationer, samt vores pædagogiske arbejde (beskrivelser af workshops), som vi kan engageres til at afholde. Hvis man leder efter en workshop at deltage i, finder man åbne workshops annonceret i kalenderen.

 

Hvordan finder man fx aktiviteter afholdt i Danmark?

Øverst i kalenderen finder du 4 kasser, der udgør filtrerings muligheder (se billedet nedenfor): Periode (her kan du afgrænse en periode); Location (vælg Denmark eller kontinent); Type (her kan du yderligere begrænse visningen ved kun at få vist én eller et par aktiviteter); Theme (her kan man fx vælge Festival eller Ensemble Tour, for at få vist alle aktiviteter på programmet som del af en festival eller turné).

Hvis du fx ønsker kun at få vist aktiviteter i Danmark, så vælger du at klikke på den lille pil til højre i kasse nr. 2 (fra venstre) = Location. Der vil så rulle en liste ud og her sætter du et hak ud for Denmark. Man kan sætte så mange hakker man vil i alle viste lister. Se eksemplet nedenfor.

 

Kalenderen viser som udgangspunkt ALLE aktiviteter i hele verden - og det kan sommetider være svært at finde lige præcis den aktivitet, du leder efter. Derfor kan det være en hjælp at mindske mængden af viste aktiviteter ved at anvende filtrene.

Til højre for de 4 kasser, kan man vælge 2 kalender visnings-muligheder. Som udgangspunkt vises alle aktiviteterne i de små kasser, der udgør kalenderen (ikonet til venstre), men er du interesseret i at få et verdensoverblik, så klik på ikonet til højre. Her vil du kunne se Odin Teatrets kommende aktiviteter fordelt på et verdenskort. Man kan zoome ind og ud, og klikke på de enkelte nåle på kortet, for at læse om aktiviteterne. Vær opmærksom på, at også denne visning følger de filtre du har valgt.

Hjemmesiden er i stadig udvikling. Vi håber du kan finde det du søger - ellers er du velkommen til at kontakte os på email (odin@odinteatret.dk) eller på tlf. 9742 4777.