27. August 2021

Børn- og Unge Teaterlaboratoriet, opstart af nyt hold

Har dit barn lyst til at være med til at fordybe sig i kreativitet, fantasi og skuespilkunst i samspil med jævnaldrende børn med samme interesse?

Teater handler ikke kun om ”at blive set på scenen”. Det handler især om samarbejde, om at give plads til hinanden, om at formidle følelser og fantasi gennem kreativitet og nærvær. Og så er det en enestående mulighed for børnene til at blive inspireret af dygtige internationale kunstnere inden for rammer, hvor ”intet er forkert”.

Børnene instrueres af skuespillerne og teaterpædagogerne Alice Occhiali, Valerio Peroni, skuespillere i Váli Theater Lab - en teatergruppe, som er en del af Nordisk Teaterlaboratorium. I løbet af året inviteres også gæstelærere til at udforske forskellige måder at udtrykke og kunstformer på. Der afholdes også weekend-workshops med skuespillerne fra Váli Theatre Lab med fokus på specifikke temaer og tilgange. Derudover vil gæstelærere med en række kunstneriske baggrunde, traditioner og kulturer blive inviteret til at være vært for nogle af workshops'ne. 

Mere info