04. July 2018

"Fang dit publikum" med Caravan Next

I snart tre år har projektet Caravan Next turneret Europa tyndt med sit sociale samfundsteater, som involverer publikum på helt nye måder. Kom og lær, hvordan du også kan fange dit publikum, når Caravan Next fortæller på arrangementet ”Gør dit projekt publikumsrelevant ved en europæisk ansøgning” i Viborg den 6. september 2018.

Det er Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret, som står bag Caravan Next, og teatret har igennem årene været med i talrige europæiske projekter. Men størrelsen på projektet Caravan Next, som har kørt i snart fire år, og som samler 13 partnere fra 11 forskellige EU-lande, har alligevel givet nogle helt særlige kompetencer. Det er netop disse kompetencer, som folkene bag projektet glæder sig til at give videre til andre kulturinstitutioner, der kunne tænke sig at arbejde europæisk.

Læs artiklen via linket nedenfor.

Ansøgningsdeadline: 3. september 2018

Læs hele artiklen online her

(Eller åben artiklen som pdf her)

Kilde: https://centraldenmark.eu/fang-dit-publikum-med-caravan-next/

Fra venstre Per Kap Bech Jensen, leder af Caravan Next, Julie Sand Jørgensen, kulturkonsulent hos CDEU, Luciana Bazzo, der er projektleder hos Caravan Next, samt Anne-Marie Houe, der står for kommunikation af projektet.