04. February 2020

Louise Ejgod Hansen overtager posten som bestyrelses-formand

Louise Ejgod Hansen overtager posten som bestyrelses-formand

Nyt år - ny formand.

I Danmark har vi en digter som hedder Henrik Nordbrandt. Vi har også verdensteatret Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret. Deres forestilling MYTHOS er baseret på Henrik Nordbrandt digte. 

Da Louise Ejgod Hansen som Æstetik og Kultur-studerende på Aarhus Universitet så Odins ensemble-skuespillere opføre MYTHOS, ramte og rørte det hende dybt. Oplevelsen var medvirkende til, at hun fokuserede på teater på sin kandidatuddannelse. Efterfølgende skiftede hun til Dramaturgi, hvor hendes ph.d.-afhandling om egnsteaterordningen også havde en klar relevans for Nordisk Teaterlaboratorium Odin Teatret.  

Pr 1. januar 2020 er Louise Ejgod Hansen tiltrådt som bestyrelsesformand for Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatrets bestyrelse. Hun overtager posten fra Søren Kjems, der har bestyret formandsposten siden 1992. 

Det er ikke nogen hemmelighed at Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret befinder sig i en overgangsperiode. Nuværende administrator Per Kap Bech Jensen overtager ansvaret som direktør for hele teatret fra 2021. 

Louise Ejgod Hansen har været medlem af bestyrelsen siden 2014 og besidder den erfaring og indsigt, som er nødvendigt for være med til at bære teatret ind i det nye.

Til daglig er hun forskningsleder ved Center for Kulturevaluering, på Aarhus Universitet. De sidste syv år har hun beskæftiget sig med kulturpolitisk forskning, og er landets førende ekspert inden for publikumsudvikling. Hun har indgående kendskab til danske egnsteatre, scenekunst og teaterpolitik. 

I januar 2020 består Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatrets bestyrelse af:

Louise Ejgod Hansen (formand)
Søren Kjems (næstformand) 
Lene Dybdal
Karoline H. Larsen
Peter Christensen Teilmann

 

 

 

 

 

 

 

 

På vegne af hele teatret ønskes Louise tillykke.
Vi glæder os til samarbejdet.