30. September 2021

Stillingsopslag

Som kommunikationsmedarbejder hos Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret bliver du ansvarlig for teatrets visuelle identitet, samt den grafiske linje i de mange forskellige initiativer, som teatret står bag. Desuden står du for at forfatte og kommunikere på website og sociale medier.

Du får ansvaret for grafik og tekster til vores forskellige kunstneriske ensembler og projekter, som vi arbejder med både digitalt og i print.

Da du også kommer til at have ansvar for layouts af programmer og nyhedsbreve. Det er derfor vigtigt, at du har en stærk æstetisk sans og gode evner til at visualisere og kommunikere komplicerede emner både klart og med hensyn i forhold til teatrets målgrupper.

Som kommunikationsmedarbejder vil du stå for projektledelse af grafisk produktion og mediesamarbejder, samt for opdatering af hjemmesider og sociale medier. Du skal derfor have erfaring med både processtyring og CMS-systemer, og skal kunne skriftligt kommunikere klart og fejlfrit. Kendskab til video- og lydredigering vil være en fordel.

LÆS MERE HER

Ønsker du at søge stillingen som kommunikationsmedarbejder, skal du sende CV og en motiveret ansøgning til teatret via: odin@odinteatret.dk. Vi vurderer kandidater løbende og ser frem til at modtage din ansøgning senest den 15. oktober 2021. Samtaler vil finde sted fra den 1. november.

Vi glæder os til at høre fra dig!